dinsdag 2 juli 2024

Uitje Eem Bieproaten Pantropica op 29 mei

Het leek wel een schoolreisje, het uitje naar Pantropica. Waar de één al om zes uur wakker was, was een ander een half uur te vroeg voor vertrek. Dat iedereen er zin in had was wel duidelijk. Met een groep van 37 mensen hebben wij ons prima vermaakt deze dag. Het was grotendeels overdekt

en lekker warm op deze overigens druiligere dag. Dus prima te doen. Ik was er zelf nog nooit geweest, maar ik moet zeggen het park was enorm mooi aangelegd. Wij hebben genoten van de mooie exotische planten en dieren. Zelfs enkele vogels kon men bijvoeren. Ze kwamen dan op je hand zitten. (Wel uitkijken dat ze je niet bijten of onderpoepten overigens.) Waar de één gekscherend zei dat de mooie orchideeën het hoogtepunt was, was dat voor een ander de pelikanen.

Pelikanen, dacht ik ? Die had ik dan helaas net gemist.

Goede reden om nog een keer terug te gaan. Mocht je de weg in het park niet meer weten, kon je dit rustig aan de familie Pot vragen, die kende het park op hun duimpje. Ze waren al verscheidende keren geweest. Zegt toch wat over het park, niet?


Sommige heren hadden na één ronde het al wel gezien en bleven na de koffie met gebak lekker eem bieproaten met elkaar op het terras. De rest ging nog een keer op ontdekkingsreis, en kwamen enkele mensen terug  met wat aankopen voor het thuisfront.

Na een goedgevulde maag van pannenkoek en een drankje reden wij rustig weer terug met de bus naar Wijthmen.

Aan de reacties te horen was een uitje voor de meeste mensen zeker voor herhaling vatbaar.

Fijn dat iedereen zo enthousiast en dankbaar was.

Ook dank nog aan Heilke die deze reis als extra vrijwilligster ons vergezelde.

In de maanden juni, juli en augustus is er geen bijeenkomst van Eem Bieproaten.

Wij beginnen op 12 september om 15.00 uur met een gezellige middag/bingo. Er hebben zich al een heel aantal mensen zich opgegeven, maar er is rustig nog plek voor meer. Graag opgeven bij Ingrid Meiberg 06-51206244

Als werkgroep hebben wij helaas afscheid genomen van Hettie Hulsmann. Hettie was vanaf het eerste uur lid van de werkgroep. Wij bedanken haar nogmaals voor haar tomeloze inzet voor “Wonen met zorg”. Met de komst van Willemien Poppe als vervangster hebben wij een enthousiast persoon aan ons groepje mogen toevoegen. Wij zijn er erg blij mee.

 




Op 10-10-2024 en 14-11-2024 zijn de nieuwe datums van de eetmomenten alvast. Zet het alvast in je agenda, kalender of smartwatch. Huh smartwatch zult u denken? Ja, ook dit is al ontdekt bij de ”ouderen “ vernam ik met het uitje. Geweldig, ze gaan met de tijd mee.

Vergeet u zich niet op te geven?

 

Fijne vakantie iedereen !

Namens de werkgroep;

Wonen met zorg:

Ingrid Meiberg

Geen opmerkingen:

Een reactie posten